Известният със своята дипломатичност и пестеливост в коментарите Симеон Сакскобургготски

...
Известният със своята дипломатичност и пестеливост в коментарите Симеон Сакскобургготски
Коментари Харесай

Симеон Сакскобургготски наруши мълчанието си, за да изкаже възмущението си заради Рила

Известният със своята дипломатичност и спестовност в мненията Симеон Сакскобургготски  Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар Борис ІІІ и Царица не скри обаче възмущението си от багерите край Рилските езера. Той разяснява тематиката в позиция, оповестена на формалната му интернет страница.

Бившият министър председател показа, че той и брачната половинка му са гости Рила за отмора, където са останали неприятно сюрпризирани.

ВАП изиска от Министерство на околната среда и водите неотложно да разбере за какво в парк "Рила " е имало тежка строителна техника

Ето какво сподели Сакскобургготски:

"През миналия уикенд Царицата и аз се разходихме в Рила. Търсехме отмора измежду хубавата ни природа. Боровец – един международен планински курорт. Горските пътеки. Но вместо да се насладим на спокоен следобяд, изтърпяхме истински смут! И то не къде да е, а тъкмо над самия курорт – пътя от Боровец в посока хижите „ Марица “ и „ Заврачица “! И думата „ път” е мощно казано. Този друм там мога да сравня единствено със следвоенна територия, подложена на бомбардировка.

Път просто няма! Има ями, езера, скали, тиня. Достъпен е, и то мъчно, само с високопроходим автомобил! На никакво разстояние от влиятелен курорт, който би трябвало да обслужва и хижи и да бъде наличен за туристи и планинари.

Не мога да си обясня по какъв начин е допустимо сходно безхаберие или мързел от страна на хората, които са виновни за поддръжката на пътищата и пътеките в Рила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР