Известният със сексуалните си посегателства режисьор Харви Уайнстийн е заплашил

...
Известният със сексуалните си посегателства режисьор Харви Уайнстийн е заплашил
Коментари Харесай

Хари Уайнстийн заплашил с убийство Салма Хайек

Известният със половите си похищения режисьор Харви Уайнстийн е заплашил Салма Хайек с ликвидиране, откакто тя отказала да бъде интимна по какъвто и да било метод с него. Това описа актрисата в изявление за вестник New York Times.

През 2002 година, когато актрисата взе участие и съпродуцира кино лентата " Фрида ", Хайек работика с Уайнстийн, който имал компанията " Мирамакс ". По време на фотосите той си разрешавал да я тормози когато и да е на денонощието и ставал нападателен всякога, когато актрисата отказвала да се подчини на половите му стремежи. 

" Той беше моето страшилище. Думата " не " го вбесяваше и той ставаше нападателен. Дори ме заплаши, че ще спре продукцията на кино лентата. Години наред изпитвах смут от него и в този момент, откакто видях какъв брой дами проговориха за държанието му, събрах храброст да опиша историята си ", споделя Хайек.

Най-отвратена била от това, че трябвало да снима сцена, в която е гола с друга жена. Актрисата споделя, че я е тормозила не толкоз обстановката, колкото фактът, че удовлетворява предпочитание на Уайнстийн, защото той предложил да има такава сцена.

Актрисата изясни, че до момента в който няма тъждество сред мъже и дами, такива неща ще не престават да се случват и никой няма да бъде наказван за дейностите си.

След публикуването на изявлението, представителят на Уайнстийн съобщи, че думите на Хайек са погрешни и че Уайнстийн постоянно я е уважавал и даже я избрал за ролята на Фрида пред Дженифър Лопес, която била по-популярна по това време.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР