Известният с провокациите си репортер – Борислав Борисов – Bobby

...
Известният с провокациите си репортер – Борислав Борисов – Bobby
Коментари Харесай

Нови популярни попълнения в телевизията на Слави Трифонов

Известният с провокациите си кореспондент – Борислав Борисов – Bobby Star Reporters – стана част от екипа на Слави Трифонов в телевизия 7/8.  Слави предложения персонално в ефир Bobby да има специфична графа във „ Вечерното шоу на Слави Трифонов “.
„ Със Слави се работи извънредно елементарно, в случай че знаеш какво правиш. Моята задача в шоуто е да сюрпризирам всякога уважаемия фен с репортажи, които не са очаквали. Предпочитам да фотографирам и демонстрирам разнообразни истории, които не биха били излъчени в други малките екрани.
По този индикатор аз съм щастливец – имам цялостна независимост в шоуто да покажа това, което желая “, изяснява Борисов за работата си в шоуто.

Звездният кореспондент, фамозен със скандалните си изявленията с плеймейтки и силиконови миски.
„ Най-интересното е, че Слави в никакъв случай не гледа моите репортажи преди предаването. Всичко се случва на момента. Това е голямо предизвикателство, тъй като огромното доверие би трябвало да се заслужи.
Трябва да внимавам доста какво фотографирам и пущам, тъй като не желая да подведа огромния екип на Шоуто, както и да бъде уравновесено, тъй като Съвет за електронни медии дебнат отвред. “, показва Борисов.
Популярният състезателен публицист Крум Савов също започва работа в малкия екран на Слави Трифонов.
Савов изискал от Слави Трифонов да има свое предаване и с това Савов се завръща в телевизионния ефир. С него още веднъж ще му оказва помощ Лъчезар Николов - Чезари, като двамата щели да дискутират настоящите тематики в света на спорта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР