Известният руски виртуален археолог и любител на конспирациите Валентин Дегтерев

...
Известният руски виртуален археолог и любител на конспирациите Валентин Дегтерев
Коментари Харесай

Сензационно: Руски учен откри легендарна нацистка база на Антарктида

Известният съветски виртуален археолог и фен на конспирациите Валентин Дегтерев твърди, че е съумял да открие митичната нацистка база " Нова Швабия " на сателитни фотоси на Антарктида, осведоми esoreiter.ru, представен от Блиц.

Независимо от това, че съществуването на " Нова Швабия " към момента не е потвърдено, разнообразни историци настояват, че по време на Втората международна война, Третия райх я е основал на Антарктида и даже там опитали с извънземни технологии. Според уралския откривател, хипотетичната база на нацистите е била открита от него на ледения континент напълно инцидентно. Ентусиастът разглеждал сателитни фотоси на Антарктида и  забелязал уреди. Мистериозният комплекс, съгласно Детерев, се намира покрай брега, където има огромен пристан. Освен това е допустимо на военната база да има мощно оръжие и две големи стоманобетонни здания. Каквото и да има там, ясно е, че всичко е било ревностно защитавано. Или може би то към момента е защитавано в загадка?

Археологът разяснява, че до 2012 година тази област е била скрита под пласт от лед, само че заради увеличение на размразяване на ледниците загадъчните уреди върху нея сега се виждат посредством орбиталните спътници.

Първоначално Дегтерев си помислил, че е разкрил някаква изоставена полярна станция, само че експертът не намерил в източниците да се загатва за научни наблюдателни пунктове в региона. Според него се основава усещането като че ли някой не желае базата да бъде открита. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР