Известният руски виртуален археолог и любител на конспирациите Валентин Дегтерев

...
Известният руски виртуален археолог и любител на конспирациите Валентин Дегтерев
Коментари Харесай

Руски археолог откри митична нацистка база на Антарктида...

Известният съветски виртуален археолог и фен на конспирациите Валентин Дегтерев твърди, че е съумял да открие митичната нацистка база " Нова Швабия " на сателитни фотоси на Антарктида, осведоми esoreiter.ru, представен от Блиц.

Независимо от това, че съществуването на " Нова Швабия " към момента не е потвърдено, разнообразни историци настояват, че по време на Втората международна война, Третия райх я е основал на Антарктида и даже там опитали с извънземни технологии. Според уралския откривател, хипотетичната база на нацистите е била открита от него на ледения континент напълно инцидентно.

Мистериозният комплекс, съгласно Детерев, се намира покрай брега, където има огромен пристан.

Археологът разяснява, че до 2012 година тази област е била скрита под пласт от лед, само че заради увеличение на размразяване на ледниците загадъчните уреди върху нея сега се виждат посредством орбиталните спътници. Първоначално Дегтерев си помислил, че е разкрил някаква изоставена полярна станция, само че не намерил в източниците да се загатва за научни наблюдателни пунктове в региона. Според него се основава усещането, че някой не желае базата да бъде открита.
тагове русия археолог нацистка база антарктида
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР