Известният руски астролог Павел Глоба представи своите видения за 2020

...
Известният руски астролог Павел Глоба представи своите видения за 2020
Коментари Харесай

Павел Глоба и компания предсказаха какво ще се случи през 2020 г.

Известният съветски астролог Павел Глоба показа своите видения за 2020 година.

Според прогнозата, през 2020 година в Русия спешният интервал, почнал през 2014 година, ще завърши.

В Русия в края на 2020 година ще стартира нов 30-годишен цикъл, по време на който страната я чакат позитивни промени, само че те ще се случват много мъчително.
Астрологът счита, че сегашният модел на властта ще си отиде в предишното, а страната я чака нов политически модел на ръководство.

Революция няма да има, само че сигурно ще има промени.

Значимостта на петрола и газа за Русия ще отслабват, на пръв проект ще излязат високите технологии и научните открития.

Що се отнася до Украйна, то и за нея прогнозата е много оптимистична. През 2020 година ще завърши многогодишната война в източната част на страната, само че Луганска и Донецка области, най-вероятно, ще влязат в състава на Русия.

Това ще стане нова точка за установяването на нови дипломатически връзки сред Русия и Украйна. Съдбата на Крим е предопределена, по тази причина промени няма да има, той ще си остане за Русия.

Подобряване на икономическата конюнктура в Украйна към този момент не би трябвало да се чака.

Прогнозата за Съединени американски щати, Европейски Съюз и другите страни

През 2020 година в Съединени американски щати ще се състоят президентски избори, чиито резултати могат след това да повлияят върху свалянето на глобите против Русия, само че това ще е допустимо едвам при нов президент. Разпределението сред политическите сили в страната може значително да се промени.
Англия ще форсира напускането си на Европейски Съюз.
Астрологът е на мнение, че Китай ще резервира водачеството си в търговията, най-малко до 2027 година.

Предсказанията на астролога Светлана Драган

Известният съветски астролог Светлана Драган счита, че 2020 година ще бъде време на промени, които ще доведат до промяна на полезностите.
Драган е на мнение, че през 2020 година ще се появят нови политически водачи и публични течения, противопоставящи се на властта.
По думите на астролога, това ще е година на начало на измененията в политиката, стопанската система и духовния живот на хората. Формирането на стопанската система ще се прави на по-човешки правила.

Що се отнася до Украйна, през 2020 година позитивни промени за тази страна не би трябвало да се чакат. Макар и разпад на Украйна не се планува, само че страната ще продължи потапянето си в икономическата рецесия. Паричните инжекции от страна на Съединени американски щати ще понижават, ползата към Украйна ще понижава.

Лично за президента на Съединени американски щати астроложката не предвижда нищо хубаво, тъй като, по думите ѝ, Доналд Тръмп ще се окаже в уязвимо състояние.

Ще му се наложи да търси поддръжка измежду американския хайлайф,. Влиянието на Съединени американски щати в света ще отслабва.

ЕС ще се сблъска със задълбочаващия се проблем на бежанците.
Астрологът Влад Росс счита, че Русия я чака разпад и промяна на управлението.

Той също дава обещание появяването на оракул в Украйна, който ще помогне на популацията на страната да преживее тежкото време.
През 2020 година, по думите му, ще стартира подемът на Украйна.
Михаил Левин дефинира 2020 година като насочна точка при започване на измененията във всички сфери на живота.

Левин счита, че от идната година ролята на президента на Русия ще отслабва. Астрологът не изключва и ранно овакантяване на властта на водача на страната и завършек на консервативното ръководство.
През интервала 2020 до 2022 година в страната се чака смяна в структурата на ръководството.

Астрологът също счита, че никакви войни в Русия няма да има, въпреки и да не изключва вътрешни разтърсвания.

Разходите на Русия за защита последователно ще понижават.
Астрологът Василиса Володина отбелязва, че през 2020 година ще се ускори политическата неустойчивост в света. Тя не изключва, че ще стартира Трета международна война.

Също по този начин Володина заяви, че в Русия през 2020 година може да избухне революция. Астрологът счита, че също е допустима промяна на властта в страната. В Украйна ще настъпи мир, а войната в източната част ще бъде прекъсната.
Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР