Известният руски актьор Михаил Ефремов катастрофира пиян на Смоленския площад

...
Известният руски актьор Михаил Ефремов катастрофира пиян на Смоленския площад
Коментари Харесай

Затвор грози руски актьор, който пиян уби човек в катастрофа

Известният съветски артист Михаил Ефремов катастрофира пийнал на Смоленския площад в центъра на Москва в понеделник вечерта. При случая тежко е потърпевш различен лидер, който по-късно е умрял в болница, оповестява ТАСС, представен от 24 часа.
Очакват се резултатите от кръвните проби за съществуването на алкохол в кръвта на артиста, заяви началникът на пресслужбата на Главна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Москва Владимир Васенин.
Данни за умрелият лидер няма доста. Знае се единствено, че е мъж, роден през 1963 година Според кореспондентът на ТАСС, отишъл на мястото на случая -  там имало лек автомобил с логото на компанията за доставка на храни Delikateska.ru., който е със съществени вреди и е изтеглен с платформа. Предполага се, че него е управлявал починалият при случая - най-вероятно разносвач на храна по домовете към компанията.
Инцидентът е станал към 21:40 московско време нощес, когато два автомобила са се сблъскали в региона на №3 на площад Смоленск.
От фрагменти, снимани от охранителни камери, се вижда, че артистът даже не се е опитал да завие по булеварда, а се е врязал в отсреща идващата кола.

Момент Държавно търговско предприятие. pic.twitter.com/WaSPp2wnNO
— ЦОДД (@gucodd) June 8, 2020
Загиналият е бил в потрес трета степен, с открита фрактура на бедрото, счупени ребра и скрита черепномозъчна контузия.
Срещу Ефремов ще бъде заведено дело за причиняване на гибел при злополука, а наказването планува затвор. Актьорът е арестуван.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР