Известният роден гангстер Кирчо Руския заедно с неговите партньори Стоян

...
Известният роден гангстер Кирчо Руския заедно с неговите партньори Стоян
Коментари Харесай

Индонезийската полиция издирва известни български гангстери! Медиите на остров Бали гръмнаха срещу наши бандити!

Известният роден разбойник Кирчо Руския дружно с неговите сътрудници Стоян и Андрей Пейчеви държат войска от бандити в Бали. Те се пробват да наложат надзор над бизнеса с клонирани карти и рекет на райския остров Бали.

След несполучливите им опити да овладеят пазара, родните бандити наемат армия черногорци, босненци и хървати, чието главно занятие е поръчкови набези и убийства в интерес на ганстерите от " Младост ". Наскоро въпросните убийци нападнали български предприемач, който обитава в Бали, само че за тяхна изненада получили гневна опозиция.



Атаката станала в МОЛ Галерия пред погледа на десетки туристи и охранителните камери. Главатарят на убийците, родения на 05.05.1972 година в Подгорица сръбски мафиот Маринко Прелевич е настанен в болница с заплаха за живота и се намира под строга полицейска защита.


Маринко Прелевич

След намесата на лекарите, животът му е бил избавен и той e съумял да избяга от болничното заведение. В момента Прелевич е търсен от локалната полиция за обир, въоръжено нахлуване и изнудване.



Също по този начин локалните управляващи водят следствие против поръчителите Стоян и Андрей Пейчеви, за които се знае, че са закупили първокласни парцели на прилежащите острови с пари от противозаконната си активност както и против към този момент обитавалия в локален затвор Кирчо Руски. Поради сериозността на обстановката с следствието се е заела персонално властта в Джакарта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР