Известният режисьор Колин Тревъроу, който засне "Джурасик свят" няма да

...
Известният режисьор Колин Тревъроу, който засне "Джурасик свят" няма да
Коментари Харесай

Сменят режисьора на "Междузвездни войни"

Известният режисьор Колин Тревъроу, който снима "Джурасик свят " няма да прави деветия епизод от киносагата "Междузвездни войни ", заяви "Лукасфилм ", цитира kanal3.bg. Премиерата му към този момент е планувана за 24 май 2019 година.

Решението режисьорът да се раздели компанията "Лукасфилм " е по единодушие и на двете страни. По този мотив "Лукасфилм " пусна известие, че вижданията за плана на двете страни се разграничават и пожелава на Тревъроу всичко най-хубаво, като дава обещание скоро да оповестят дополнителна информация за кино лентата. Тревъроу е прочут с постановката на кино лентата "Джурасик свят ", който е част от друга популярна поредност. Приходите от кино лентата са над милиард и половина $ по целия свят.

Поредицата „ Междузвездни войни” е рожба на Джордж Лукас от началото на 70-те години на XX век. Шест епизода от поредицата излизат в интервал от 1977 до 2005 година. През октомври 2012 година компанията „ Лукасфилм” е продадена за малко над 4 милиарда $ на "Уолт Дисни ", които взеха решение да продължат "Междузвездни войни " и по този начин през 2015 излезе седмият епизод.

Най-големите почитатели на лентата чакат осмия епизод "Последните джедаи " през тази година, а следващата година упованията са в кината да излезе и девети епизод от поредицата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР