Известният рапър и музикален продуцент Кание Уест многократно неприятно изненадва

...
Известният рапър и музикален продуцент Кание Уест многократно неприятно изненадва
Коментари Харесай

Twitter блокира профила на Кание Уест

Известният рапър и музикален продуцент Кание Уест неведнъж неприятно изненадва и тормози многочислените си почитатели със скандални дейности, а капката, която преля чашата, е по какъв начин уринира върху премията си „ Грами “.
Според медиите Уест се бори с все по-изразена маниакална фаза на биполярното си разстройство, за което той приказва намерено, а същото твърди и фамилията му, което се пробва да го върне в правия път.
 Кание Уест изхвърли премията си Грами в тоалетната Кание Уест изхвърли премията си " Грами " в тоалетната
Рапърът Кание Уест, който се кандидатира за президент на Съединени американски щати, изхвърли статуетката на „ Грами “ в тоалетната и уринира върху...
В поредицата от снощни прояви в обществената мрежа Туитър, с изключение на упоменатия случай с премията " Грами ", Кание е нападнал и продуцентски компании, разкрил е поверителни контракти, телефонни номера и контакти и обезверено е изискал помощ от няколко известни персони.
С това Уест отиде прекомерно надалеч, нарушавайки рестриктивните мерки в Туитър. Профилът му не беше заличен, само че съгласно негов другар, някогашният баскетболист от НБА Рик Фокс, профилът на рапъра е бил блокиран за 12 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР