Известният психолог Иван Владимиров-Нав е бил убит снощи. Това съобщи

...
Известният психолог Иван Владимиров-Нав е бил убит снощи. Това съобщи
Коментари Харесай

Бивш полицай уби известния психолог Иван Владимиров-Нав

Известният психолог Иван Владимиров-Нав е бил погубен нощес. Това заяви водещата на bTV Десислава Стоянова в предаването " Преди обед ". Психологът бе чест посетител на предаването. Убиецът е комшия на Иван Владимиров и е някогашен служител на реда, изясни тя.
 
В предаването Нав се е оплаквал точно от този комшия принудител. Този човек беше блъснал възрастен човек, който се страхувал, че ще го простреля, излиза наяве от запис на посещение на Нав в предаването.
 
Това не е бил първият спор сред двамата мъже. Сигналът е бил подаден нощес след 22, 30 часа. Конфликтът сред двамата мъже още веднъж горящ нощес. Тогава 52-годишен мъж извадил законния си револвер и прострелял своя съсед.
 
Столични служители на реда са задържали 52-годишния мъж, прострелял смъртоносно 45-годишен си комшия. Вчера, малко след 22:30 часа, в полицията е получен сигнал за прострелян мъж в жилищна кооперация на ул. " Черковна ".
 
На място бързо пристигнали екипи на Спешна помощ и полицията. Стрелецът бил арестуван, а лекарите единствено установили гибелта на съперника му. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР