Известният продуцент и тв водещ е сключил брак с половинката

...
Известният продуцент и тв водещ е сключил брак с половинката
Коментари Харесай

Андрей от „Сблъсък“ се оженил тайно, май ще става баща

Известният продуцент и тв водещ е сключил брак с половинката си Емануела Толева, издадоха негови близки, представени от в. „ Уикенд “.
На всичкото от горната страна фамозният водещ ще става и баща. Чаровната моделка и някогашна баскетболистка е бременна в четвъртия месец и този щастлив факт е основният провинен двамата с обичания й да сключат брак дискретно и по бързата процедура. Затова и сватбата минала в стеснен фамилен кръг и без непотребна показност.
Това е втори брак за Андрей след този със сръбската хубавица Даниела Янкова, за която се венча през 2009 година, а взаимният им живот продължи единствено няколко месеца.
„ Категорично съм срещу брака. Ако двама души се обичат, могат да бъдат щастливи и без да се разписват в гражданското. Веднъж сгреших да направя персоналния си живот обществено притежание, подвигнах огромна и обилна женитба, необятно отразена в медийното пространство, само че след време съжалих за решението си “, споделяше нееднократно Андрей пред медиите в сложния си интервал след развода си с Даниела. Тогава той се кълнеше, че и принудително да го накарат, наново пред олтара той нямало да застане.
С времето обаче известният тв водещ улегна, помъдря и очевидно най-сетне е разкрил огромната обич в лицето на хубавата Емануела. Смуглата хубавица, която има сестра близначка на име Доротея, преди години се е занимавала професионално с баскетбол, а с помощта на високия си растеж от цели 181 см дължи кариерата си след това и на манекенка. Само след няколко дни пък, навръх 14 февруари, двете дами ще навършат 31 години.
Андрей и Емануела са дружно от 2 години, а огънят на любовта сред тях горящ на допустимо най-необичайното място, за което надали бихте се досетили - пред резервоар за отпадък, където двамата изхвърляли битовите си боклуци в един и същи миг. Въпреки че бил по чехли и спортен екип, продуцентът решил самоуверено да заприказва стройната хубавица и се сдобил с телефонния й номер. Тя пък от своя страна било впечатлена от невероятното му възприятие за комизъм. В резултат на всичко това любовните връзки посред им се развили скорострелно.
Запознати издават, че в продължение на 6 месеца влюбените правили опити за бебе, само че все не се получавало, написа още в. „ Уикенд “. Точно в най-неочаквания миг, когато Емануела едвам не се отчаяла, чудото се случило и тя забременяла. Очаква се чаровната брюнетка да роди през лятото, а полът на бебето към момента е незнаен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР