Известният продуцент и фен на Левски Андрей Арнаудов зададе два

...
Известният продуцент и фен на Левски Андрей Арнаудов зададе два
Коментари Харесай

Андрей Арнаудов: Време е унижението към феновете на Левски да спре!

Известният продуцент и почитател на Левски Андрей Арнаудов зададе два въпроса към актуалното управление в рубриката си в уеб страницата topnovini.bg.

" Няма различен български клуб, който да може да акумулира такава обич, и няма различен български тим, който да може да събере милионите, които почитателите му осигуриха в последната малко повече от година, с цел да го има. От почитание към тези хиляди българи, които ежеседмично страдат с обичания си тим, е извънредно време това оскърбление да спре.

Като елементарен ентусиаст, не преставам да имам вяра в настоящето управление на тима, само че има най-малко два въпроса, на които отговор нямам. Как е допустимо чисто стопански да се намерят предприемачи, обичащи ЦСКА, които да устоят два червени тима в първата шестица, плюс Царско село, който също може да причислим към тази група? Без значение от конюнктурата и че някои от тях между тях са във война, всички те в сърцата си са " червени ". А Левски, който има най-малко толкоз или по-вероятно повече почитатели в страната и отчетливо по-голям брой в София, където са съсредоточени парите, да не може да откри толкоз време по-сериозна финансова поддръжка. Без значение от задълженията, просто не звучи разумно.

Вторият проблем е не по-малко значим. Как е допустимо, в случай, че в управлението на Левски са хора с голяма журналистическа биография като Павел Колев и Ивайло Цветков, то по никакъв метод да не може да комуникира с почитателите си каква е концепцията и визията за това, което следва? Мисля, че както изброените, по този начин и Наско Сираков са задоволително умни хора, с цел да намерят метод да обяснят и дадат някаква визия и вероятност, тъй като в противоположен случай идващият път почитателите няма да имат воля да спасят тима ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР