Известният привърженик на ЦСКА Александър Чакмаков, син на първия капитан

...
Известният привърженик на ЦСКА Александър Чакмаков, син на първия капитан
Коментари Харесай

Александър Чакмаков: Има хора от ЦСКА 1948, които трябва да се върнат в ЦСКА

Известният последовател на ЦСКА Александър Чакмаков, наследник на първия капитан на " алените " Нако Чакмаков, разяснява пред сътрудниците от livesport последните събития на " Армията ".

Ето по-интересното от мнението на предприемача:

" Има хора от ЦСКА 1948, които са свързани генетично с ЦСКА - някогашни футболисти като Ангел Рангелов и Радослав Здравков, заслужаващи любовта на почитателите, както и други, с които съм ходел по стадионите. Публиката на ЦСКА знаеше, че имаше и други ползи зад образуването на ЦСКА 1948. Според мен управлението би трябвало да откри метод да стигне до по-голямата част от хората, които сега поддържат ЦСКА 1948. Задължително е да бъдат поканени да се върнат в родния си дом. Има разнообразни форми, като мачове на ветерани, персонални диалози. Публиката на ЦСКА ще ги одобри. Всеки има право на мнение като " Офанзива ", публицисти, които обаче са малцинство. Едно сдружение, образувано неотдавна не може да претендира, че носи историята на ЦСКА. Ако желаят дано продължат да съществуват, само че животът им ще покаже, че не може да има две ЦСКА-та ", съобщи Чакмаков.

" Сдружение " ЦСКА Завинаги " не съществува, тъй като то извърши своята цел. Беше неправителствена организация, която се образува непринудено, когато клубът нямаше действителни притежатели и беше на ръба да оцелее. Решихме да помогнем с построяването въз основата, а не да даваме пари за първия тим, където бяха насъбрани много отговорности около мениджърски ползи, персонални, неестествени разноски. Не искахме да даваме пари и трето лице да ги харчи. Георги Илиев и " Титан " бяха почнали работа по игрищата, ние я довършихме. Дарихме вложенията на страната. Предложих сдружението да се образува като фондация, с цел да подкрепяме активността на клуба като в Борусия (Дортмунд), където почитателите покриват 30 % от бюджета на клуба. Над 9 000 души направиха дарения - от пенсионери и деца до огромни компании и предприемачи. Феновете на ЦСКА могат да си купят акции, само че би трябвало да се направи интелигентно за разлика от предходния опит, който все пак събра 1 милион лв., което е повече от всички други опити, правени от клубовете у нас ", добави Чакмаков.

 Александър Чакмаков: ЦСКА заплати за банкрута си, най-важното е, че публиката е на
Чакмаков: ЦСКА заплати за банкрута си, най-важното е, че публиката е на " Армията "

" Никой не гледа една комерсиална компания по какъв начин е записана "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР