Известният популяризатор на науката в САЩ физикът-теоретик Митио Каку счита,

...
Известният популяризатор на науката в САЩ физикът-теоретик Митио Каку счита,
Коментари Харесай

US-физик: Изпитанията в САЩ на климатичното оръжие HAARP започнаха да тревожат самите американци

Известният популяризатор на науката в Съединени американски щати физикът-теоретик Митио Каку смята, че за метеорологичните аномалии и неподходящите климатични промени на Земята са отговорни инсталациите на световната система HAARP, ситуирани освен в Аляска, само че и на други места на планетата. Според него, за надзор над времето се употребяват също по този начин специфични субстанции, разпръсквани със самолети. В последна сметка се основават урагани и тайфуни, даже се предизвикат трусове, осведоми esoreiter.ru.

С Митио Каку изцяло е взаимен различен американски физик Джъстин Прайс. Според него, Съединени американски щати отидоха прекомерно надалеч с изпитването на климатическо оръжие и в случай че не спрат всичко в този момент, човечеството го чакат огромни беди, защото такива „ игри” с природата могат да доведат до разбъркване на литосферните пластове, а също по този начин цялостна смяна на климата на планетата.

„ Ние просто ще унищожим цивилизацията – споделя ученият – и ще се върнем в каменния век. По-точно е да се каже, че на Природата-майчица ще й дотегне да търпи нашите безотговорни занимания и тя просто ще ни върне там, където би трябвало да бъдем със своето първобитно схващане...”

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР