Известният пластичен хирург д-р Енчев и бившият модел Теди Велинова

...
Известният пластичен хирург д-р Енчев и бившият модел Теди Велинова
Коментари Харесай

Д-Р Енчев Се Развежда С Теди Велинова

Известният еластичен хирург доктор Енчев и някогашният модел Теди Велинова оповестиха, че се разделят. Семейството изпрати публично известие до медиите.

“След 8 години взаимно общуване, доктор Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно. За момента двамата няма да разясняват аргументите за избора си и молят за почитание към тяхното персонално пространство и това на децата им”, гласи формалното известие на фамилията.

“Ха-ха! Така ли? Не знаех! От вас научавам”, заяви  Теди Велинова, а край нея се чуваше детски смях на наследниците ѝ.

Двамата са дружно от 2011 година, а при започване на 2013 година пластичният хирург предложи на обичаната си брак в Рим, с което означиха една година от връзката си. Тогава доктор Енчев показа:

“Предложих на Теди по класическия метод с рухване на колене и я помолих да стане моя брачна половинка пред фонтана “Ди Треви” в Рим.”

Семейството бе считано за едно от най-стабилните в светските среди, написа Телеграф. Д-р Енчев и Велинова имат две деца. Синът им, който се роди през 2013 година се споделя Филип, а дъщеричката им София пристигна на бял свят при започване на 2017 г.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР