Известният пластичен хирург д-р Енчев и бившият модел Теди Велинова

...
Известният пластичен хирург д-р Енчев и бившият модел Теди Велинова
Коментари Харесай

Д-р Енчев се развежда с Теди Велинова, тя не знае

Известният еластичен хирург доктор Енчев и някогашният модел Теди Велинова оповестиха, че се разделят.

Семейството изпрати публично известие до медиите.

"След 8 години взаимно общуване, доктор Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно. За момента двамата няма да разясняват аргументите за избора си и молят за почитание към тяхното персонално пространство и това на децата им ", гласи формалното известие на фамилията.

"Телеграф " потърси двойката за коментар, само че хирургът се оказа в интервенция и се наложи да удостовери новината от операционната посредством асистентката си.

"Ха-ха! Така ли? Не знаех! От вас узнавам ", съобщи пък Теди Велинова, а край нея се чуваше детски смях на наследниците ѝ.

Двамата са дружно от 2011 година, а при започване на 2013 година пластичният хирург предложи на обичаната си брак в Рим, с което означиха една година от връзката си. Тогава доктор Енчев показа:

"Предложих на Теди по класическия метод с рухване на колене и я помолих да стане моя брачна половинка пред фонтана "Ди Треви " в Рим. "

Семейството бе считано за едно от най-стабилните в светските среди. Д-р Енчев и Велинова имат две деца. Синът им, който се роди през 2013 година се споделя Филип, а дъщеричката им София пристигна на бял свят при започване на 2017 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР