Известният новосибирски маг Влад Кадони още в риалитито Битка на

...
Известният новосибирски маг Влад Кадони още в риалитито Битка на
Коментари Харесай

Прочут екстрасенс: На САЩ им остава живот до март 2018 година, законът на бумеранга и злото ще ги унищожи

Известният новосибирски маг Влад Кадони още в риалитито „ Битка на естрасенсите “ показва своите неповторими качества, признавайки, че може да поддържа връзка с духове, които му споделят доста забавни неща, в това число и за бъдещето. Тези дни Влад заяви на публицистите, че при него се е явил духът на популярен индийски шаман, който му споделил: „ На Съединени американски щати им остава доста малко живот – единствено до март 2018 година “, написа Езорейтер. От тогавашното господство на Съединени американски щати няма да остане и диря, тъй като тази страна, която е ненавистна на цялото човечество поради намесите си в делата на доста страни, началото на войни и революции, убийствата на милиони почтени жители, в това число и деца, към този момент е изпълнила своята черна задача на света и краят ѝ е превдварително решен.

Законът на бумеранга, който към момента никой не е отменял, когато злото се връща при основателя си, ще унищожи Съединени американски щати.

САЩ, прецизира екстрасенсът, цитирайки шамана, ще се разпаднат доста бързо, за това ще са нужни единствено няколко месеца. Независими в последна сметка ще станат 17 щата. Останалите ще се причислят към други страни: Канада, Мексико, Флорида ще стане част от Куба.

Ето такива са прогнозите на духа на индийския шаман, с който е приказвал сибирския екстрасенс.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР