Известният музикален продуцент Луис Шаудрън завладява българската публика за първи

...
Известният музикален продуцент Луис Шаудрън завладява българската публика за първи
Коментари Харесай

Музикален гений завладява българската публика

Известният музикален продуцент Луис Шаудрън превзема българската аудитория за първи път със соловия си план SKY WHITE TIGER.

Определен като музикален талант, Луис Шаудрън с лекост размива границата сред фикция и действителност в своите творения. Той е ексцентричен, забавен, пъстър, трогателен и провокативен.

Артистът избира да започва своето европейско турне дружно с известният барабанист Майкъл Маккилън точно от българската столица.

„ Имам доста другари от България, познавам се с български групи, които имат участия в Ню Йорк. Запознат съм с осъществяванията на Исихия, Оратница и други.
 Луис Шаудрън Луис Шаудрън
Реших да дойда в България, след присъединяване на Майкъл, който ми сподели фрагменти от живописните улички на София, както и от Стария град в Пловдив и Велико Търново. Буквално бях удивен от страната ви “, споделя Шаудрън в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg.

Американският продуцент има фактически впечатляваща автобиография. Завършва магистърска степен в най-престижното учебно заведение по изкуства в света - Julliard School.

Луис Шаудрън е измежду малцината видяни и свирили на цели турове, а и в записите на албуми на международни звезди като Дейвид Бауи, Елтън Джон, Radiohead, Sufjan Stevens, Grizzly Bear, The Polyphonic Spree и доста други.

Те са кралете на инди рока в България

Балканска вероятност в сърцето на Пловдив

В момента той е щатен композитор в Nylon Studios NYC, чийто изпълнителен шеф го назовава "единственият музикант с толкоз сила и тонове опит, работещ с гениите на музиката ".

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ЛУИС ШАУДРЪН ПРЕДИ УЧАСТИЕТО В СОФИЯ В ГАЛЕРИЯТА НИ
 Майкъл Маккилън и Луис Шаудрън Майкъл Маккилън и Луис Шаудрън
Соловият му план - „ Небеснобелият тигър “ показва сайк-поп музика, жанр в рок музиката, който залага на новаторските звукозаписни техники и резултати.

Групата, която съживи рока в България

Световни митове "взривиха " Пловдив

„ Идеята за основаването на Sky White Tiger ме съпътства през целия ми живот. Стилът, който представям в плана, се назовава още сайкъделик - поп. Това съгласно мен е хубава музика, на която можеш да танцуваш със личните си видения, мислейки, създавайки, разсъждавайки “, изяснява Шаудрън.

За гостуването си у нас на 20 септември в клуб Терминал 1, Луис е подготвил неповторим, електронен, тайнствен сет, с който ще показа и последния си албум “Invisible City”.



Амриканският музикален продуцент и извънреден мулти-инструменталист, впечатлява с осъществяванията си и на валдхорна.

Изборът на валдхорната като главен инструмент в действителност е персонална история на Луис.

„ Дядо ми повлия да избера валдхорната. Искаше да изсвирвам на инструмент, който да не е по този начин известен, с цел да може да ме води тук-там, на които останалите принадлежности не могат “, споделя той.

Любимците от Сърбия S.A.R.S.: Българите са най-любимите ни почитатели

Определено събитието на 20 септември в “Терминал 1” следва да е повече от забавно.

Очаква се едно модерно, друго, артистично, ексцентрично, музикално, образно и електронно шоу с детайли на кино и спектакъл и на първо място доста положително.

"Вземете си обувките за танцуване “, безапелационен е Шаудрън.

Преди SKY WHITE TIGER вечерта ще открие една от най-чаровните и нежни наши изпълнителки – DESY (от Phuture Shock и Sеntimental Swingers).

Във видеото нагоре може да чуете осъществяване на българската изпълнителка DESY

Билети за DESY & SKY WHITE TIGER на 20 септември в “Терминал 1” можете да закупите в системата на Eventim.bg, както и на нормалните места в столицата, а също по този начин ще може и на място в деня на събитието.

Може да наблюдавате събитието във Фейсбук ТУК !

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР