Известният кулинар с пиперлив език Борис Петров за втори път

...
Известният кулинар с пиперлив език Борис Петров за втори път
Коментари Харесай

Шеф Петров се заяде със Силвена Роу: Лъже за годините си!

Известният кулинар с пиперлив език Борис Петров за повторно се заяде с колежката си Силвена Роу , видя HotArena .

Преди броени дни пловдивчанката разгласи, че съгласно проучвания, направени в американска клиника, биологичната й възраст е 36 от действителните й 52 години . Според Роу това е по този начин, защото употребява извънредно подбрана храна, която се грижи за психическото и физическото й положение.

По-рано Силвена Роу сложи акцент върху една любопитна тематика - биохакинг — разбирано като " хакване " на нашата физиология, термин, навлязъл през миналата година. „ Биохакинг не е връщанe на километража у Горубляне! Ботоксхакинг е! Извинявам се, само че в случай че госпожата е на 36 години, аз сьм на 24 години, а Мая Манолова ще потегля пьрви клас... Не е неприятно да прочетем  „ Теория на стареенето " на Иля Мечников ", написа Борис, като по този метод още веднъж предизвика спорни коментари в мрежата. Според готвача, който мнозина познават от риалити формата ВИП Брадър, няма по какъв начин организмът на Роу да е с 16 години надолу, спрямо действителната й възраст — 52 години. Припомняме, че Петров пръв стартира войната с готвачката, сравнявайки я с древноегипетска мумия и публикувайки смешен колаж в формалния си профил във Facebook.

„ Биохакинг е нова дума, която влезе в британския речник през 2018 година. Става дума за хакване на нашата физиология, нещо, на което съм извънреден последовател. За мен значимото е едно — желая възрастта ми да пораства, само че биологичната ми да понижава. Всяка година изпращам кафези от плазма, кафези, урина и така нататък в една клиника в Америка, тя демонстрира, че биологичната ми възраст е 36 години. Всъщност това е процедура, която основава опция да се самоусъвършенстваш от биологична позиция.

Нито за една секунда аз не отхвърлям докторите и медицината. На моята възраст аз желая сила повече от тази, която съм имала на З0. На 36 бях уплашена, а животът ме биеше с сопа, бях нападателна ", споделя в ефир Силвена, която акцентира, че в този момент е в далеч no-добра форма, в сравнение с когато е била на тридесет години, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР