Известният крипто инфлуенсър и основател на IntoTheCryptoverse, Бенджамин Коуен, наскоро

...
Известният крипто инфлуенсър и основател на IntoTheCryptoverse, Бенджамин Коуен, наскоро
Коментари Харесай

Предстои срив на пазара на алткойните с 40% според анализатор

Известният крипто инфлуенсър и създател на IntoTheCryptoverse, Бенджамин Коуен, неотдавна предизвести крипто вложителите за евентуален забележителен спад на алткойните по отношение на Биткойн (BTC).

Коуен обърна внимание на тревожната аналогия сред актуалната оценка на алткойните по отношение на BTC и сходна обстановка, следена през юли 2019 година

В туитър Коуен показа графика, изобразяваща показателя Total 3, който обгръща всички криптовалути, като се изключи Биткойн и Етериум , спрямо BTC. Графиката разкрива приближаващо се сериозно равнище на поддръжка, което има подобие с минало събитие през 2019 година

Въпреки тревожната вероятност, Коуен разясни, че не би трябвало да се подценяват инцидентните отскоци на двойките алткойн към BTC. Той акцентира на стохастичния темперамент на пазарните придвижвания и поддържа тезата, че периодическите възобновявания не трябва да подкопават по-широката макротеза във връзка с съотношението алткойн към BTC.

Дали това е само низходяща наклонност? Последовател на Коуен уточни, че самият Биткойн е претърпял спад през същия интервал на 2019 година Признавайки това наблюдаване, Коуен затвърди позицията си, като означи, че до момента в който BTC може да се сблъска със спад през втората половина на 2023 година, алткойните могат да преживеят още по-значителен спад.

Той акцентира, че двойките ALT към BTC евентуално ще бъдат подложени на забележителен напън за намаляване, без значение от краткосрочните съмнения на BTC към щатския $.

Това предизвестие се появява по време на нарасналата волатилност на крипто пазара, като пазарните участници наблюдават от близко придвижването на Биткойн и алткойните.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР