Известният крипто експерт Майкъл ван де Поуп наскоро обяви своята

...
Известният крипто експерт Майкъл ван де Поуп наскоро обяви своята
Коментари Харесай

Топ крипто експерт разкри, че е продал всичките си Биткойн токени – ето защо

Известният крипто специалист Майкъл ван де Поуп неотдавна разгласи своята тактика за „ различните разноски “, която включва продажба на всички притежавани от него Биткойн (BTC) токени.

В следващо пояснение той посочи, че този ход не значи загуба на религия в Биткойн или разбиране, че той е достигнал своя връх за цикъла, нито пък значи новооткрито желание към златото.

Напротив, ван де Поуп има за цел да усили притежанията си на Биткойн по-късно през годината. Той сложи под въпрос обичайния четиригодишен цикъл на Биткойн и счита, че институционалното присъединяване, като да вземем за пример пенсионните фондове и застрахователните компании, които разпределят средства в Биткойн ETF, трансформира динамичността на пазара.

Той допуска, че институционалното приемане на Биткойн ще понижи въздействието на халвинга и простотата на четиригодишния цикъл.

Ван де Поуп преглежда сегашния цикъл като последната лесна опция за облага от алткойните, изключително в границите на Web3 екосистемата, където вижда капацитет за придобиване на повече Биткойн. Въпреки това той признава рисковете на тази тактика и опцията да загуби своите BTC, в случай че е неприятен тайминга.

Като аргументи за определянето на момента той показва фактори като количествените облекчения, инфлацията и преориентирането към твърди активи като Биткойн и злато. Той счита, че ротацията от Биткойн към алткойни , която нормално предшества халвинга, този път не се е случила съгласно упованията заради продължаващата пазарна мощ.

Макар че ван де Поуп чака забележителна възвръщаемост от своята тактика, той също по този начин признава забележителния риск от спад, с евентуални загуби от 50-80%. Въпреки това той е подготвен да одобри риска и е убеден в способността си да генерира приход без значение от резултата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР