Известният комик Димитър Туджаров - Шкумбата поздрави в БНТ Асен

...
Известният комик Димитър Туджаров - Шкумбата поздрави в БНТ Асен
Коментари Харесай

Шкумбата поздрави с вицове Асен Василев и здравното министерство за 1-ви април

Известният комедиант Димитър Туджаров - Шкумбата поздрави в Българска национална телевизия Асен Василев и здравното министерство с вицове във връзка отминалия 1-ви април - Ден на шегата. Той се обърна към финансовия министър и авансово помоли да не му се наскърбява: " Това са смехории. Дано това, което ще кажа, не е причина от някакво заболяване. Всички се смеят, когато кажа, че нашият министър на финансите, гледайки Статуята на свободата, очи в очи, я накара да мигне първа. Министерство на здравеопазването сподели: " Маските падат, само че са наложителни, когато обирате банка ". Няма метод да не се смеем. Това ни оказва помощ да преодолеем всичко ".

Той описа вицове и за високите цени, както и за войната: " При борбата за на ниска цена олио в хранителна верига имаше 64 потърпевши пенсионери, а шест дами се оказаха с позитивен тест за бременност. Виждате, че и в това има нещо хубаво. Войната е нелепа, само че и за нея има анекдот: Украински бежанци живяха 7 дни в Перник, след което желаеха филантропичен кулоар към Мариопул ".

Шкумбата разяснява и новите стендъп комедианти. Посъветва ги по-малко да превеждат смехории от британски, да не употребяват цинизми, а вместо това да разсмиват народа с близки до неговите проблеми сюжети. Той добави, че доста значимо е те да имат възприятие за самоирония.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР