Известният кинорежисьор Куентин Тарантино проговори за инцидента с Ума Търман

...
Известният кинорежисьор Куентин Тарантино проговори за инцидента с Ума Търман
Коментари Харесай

Режисьорът Куентин Тарантино проговори за инцидента с Ума Търман

Известният кинорежисьор Куентин Тарантино проговори за случая с Ума Търман по време на фотосите на неговия филм от 2004 година " Убий Бил 2 ", съобщи Франс прес.

В изявление пред сп. " Дедлайн " Тарантино отхвърли преднамерено да е сложил в рискова обстановка своята муза Ума Търман.

Актрисата твърдеше, че режисьорът е заплашил живота й, като я е предиздвикал да кара автомобил в неприятно положение по рисков път, отказвайки и каскадьорка. Последвал случай, в който Търман съществено наранила краката и врата си при конфликт с дърво.

" Тя трябваше единствено да кара, никой от нас не си е мислил, че става дума за каскада! ", отбрани се Тарантино. Той си призна, че преди време може би е трябвало да вземе защитни ограничения, само че просто не се бил сетил за тях.

Самият Тарантино направил експериментален преход с въпросното возило върху рисковия път, по който трябвало да премине Търман със скорост 50-70 километра в час. " Участъкът беше прав, нямаше втурване или скрити завои! ", твърди режисьорът

Но в последния миг Тарантино трансформирал решението си и снимал сцената, като колата се движела в противоположната посока поради по-добрата светлина. " Това беше една от най-големите ми неточности ", признава Куентин, защото не създали нова подготовка. Автомобилът попаднал в завой и станал неуправляем поради камерата, конфигурирана на багажника.

" Това беше най-тежкият случай в живота ми, защото срина доверието в мен! ", признава Тарантино.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР