Известният като пациент номер 1 в северната италианска област Пиемонт

...
Известният като пациент номер 1 в северната италианска област Пиемонт
Коментари Харесай

Известният като пациент №1 в Пиемонт пак е с коронавирус

Известният като пациент номер 1 в северната италианска област Пиемонт управител от Торино беше разгласен наскоро за изцяло оздравял. Това беше оповестено, откакто 40-годишният мъж, внесъл в региона новия ковид, даде след дълго лекуване серия от негативни проби, написа в. ”Република ”.

Затова и беше изписан от торинската болница „ Амедео ди Савоя ” и пратен у дома. След тест преди ден обаче мениджърът сподели още веднъж, че има ниско наличие на ковид в организма му, което значи, че би трябвало да остане под карантина в дома си.

Според лекарите става въпрос за „ опашката ” на вируса. За някогашния пациент на торинската болница това е като леден душ, защото се надяваше най-сетне да се върне към естествен живот след серия седмици, прекарани в боязън и терзания.

Вирусологът Джовани ди Пери от торинската болница обаче успокоява, че пациентът е оздравял, само че че постоянно в сходни случаи става въпрос за люлеене сред позитивност и негативност в организма – нещо, което се случва и при различен тип инфекции, пише 24 часа. На 17 март в Пиемонт има регистрирани 2063 инфектирани и 144 умряли от ковид.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР