Известният кариерен уебсайт Glassdoor публикува днес своя доклад за „Най-високо

...
Известният кариерен уебсайт Glassdoor публикува днес своя доклад за „Най-високо
Коментари Харесай

13 от 25-те най-добре платени длъжности в САЩ са в технологичния бизнес

Известният кариерен уеб страница Glassdoor разгласява през днешния ден своя отчет за „Най-високо платените работни места в Америка“. От първите 25 американски работни места, 13 от тях са в региона на технологиите . Това е с две повече от предходната година и както постоянно повече от всяка друга промишленост – здравният бранш е идващ по ред, с пет работни места.
Списъкът на Glassdoor се подрежда по междинна съществена заплата. За да се вземе поради длъжността, тя трябваше да е получила минимум 100 отчета за заплатите, споделяни от чиновници със седалище в Съединени американски щати през миналата година (подобни длъжности бяха групирани заедно). Glassdoor споделя, че е приложил и „собствен статистически логаритъм за пресмятане на годишната междинна заплата, която управлява фактори като местоположение и старшинство“.

Без в допълнение бавене, това са американските работни места в бранш Технологии, които попадат в влиятелната ранглиста:

Enterprise Architect
Software Development Manager
Software Engineering Manager
Software Architect
Engineering Manager
Applications Development Manager
IT Program Manager
Solutions Architect
Data Architect
Systems Architect
Scrum Master
Cloud Engineer
Data Scientist

Първите четири от тях са в топ 10 на общата ранглиста. Enterprise Architect е четвъртата най-добре платена служба, Software Development Manager е шестата, Software Engineer Manager е осмата, а Software Architect е на десето място.

Докладът на Glassdoor се основава на това, което чиновниците споделят анонимно за своя шеф. Наличните работни места се отнася за дейните разгласи за работа на уеб страницата на Glassdoor към 19 юли 2018 година

Тенденцията е към доста увеличение на заплатите във всички браншове и напълно скоро всяка една служба от топ 25 ще получава шестцифрена годишна заплата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР