Известният канадски певец Майкъл Бубле ще изнесе първия си концерт

...
Известният канадски певец Майкъл Бубле ще изнесе първия си концерт
Коментари Харесай

Майкъл Бубле пристига за пръв път в България

Известният канадски артист Майкъл Бубле ще изнесе първия си концерт в България на 14 септември (събота) 2019, 20:00 ч., " Арена Армеец ".
В своята зашеметяваща музикална кариера, той има осъществени пет извънредно сполучливи международни турнета, притежател е на четири награди " Грами " и има над 60 милиона продадени албума по целия свят.
През август тази година Бубле се завърна на сцената, след дълго неявяване, с концерти в Дъблин, Лондон и Сидни, където извърши най-големите си шлагери пред повече от 150 000 души!
Предстоящото международното турне на музиканта ще стартира със серия от 27 концерта в Америка, които започват във Флорида на 13 февруари 2019.
Новият осми студиен албум на забележителния реализатор носи името (Love), и е в продажба от 16 ноември 2018.
Многобройните български фенове на Майкъл Бубле ще имат неповторимата опция да се насладят на феноменалните му осъществявания за пръв път онлайн в София на 14 септември 2019.
Концертът на Майкъл Бубле ще бъде напълно със седящи места, като потенциалът на " Арена Армеец " ще бъде лимитиран до 10 000 души.
Продажбата на билети започва на 23 ноември (петък) 2018 година от 10:00 ч. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на eventim.bg.
За членовете на почитател клуба на изпълнителя билети могат да бъдат закупени още на 21 ноември (сряда) от 10:00 ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР