Известният журналист Марио Трифонов е бил открит мъртъв в дома

...
Известният журналист Марио Трифонов е бил открит мъртъв в дома
Коментари Харесай

Известният журналист Марио Трифонов е бил открит мъртъв

 Известният публицист Марио Трифонов е бил открит мъртъв в дома си в София на 14 декември, оповестиха негови другари. 

Причините за кончината на 52-годишния мъж не са известни, само че околните му споделят, че последните месеци са били сложни за него, защото е бил уволнен и е търсел работа, предава dir.bg. 

Марио Трифонов е роден на 18 ноември 1967 година в София. Филолог по обучение с публицистика стартира да се занимава през 1995 година Работил е в малките екрани " Триада ", " Евроком " и " 7 дни ", в радиата " Хит 7 ", " Атлантик " и NET. Бил е основен редактор на списанията BEAUTY, " Всичко за дамата ", Mr. BiG и на уеб страницата fashioninside.bg. Работил е и като административен шеф на списанията FHM и Madame Figaro. Автор е на женския разказ " Най-добрата в играта ". От юли 2014 година е основен редактор на inlife.bg.

Списва личния си блог със закачливото име " Шантиклер “ – дума, която се ражда през 30-те години на предишния век в Русе и е била употребена като шеговито мигане към всяка фешън оригиналност.

" Научи ни на първо място за скъпите неща в живота - за добротата в връзките, обичта и уважението към всеки един, без значение кой къде се намира на йерархалната стълбичка. Благодарим ти за всичко, Марио и ни елементарни, в случай че не сме били на висотата, на която ти самият беше! Това е нещо, което се учи цялостен живот и се реализира мъчно. Светъл път към звездите и нека се срещнем още веднъж, в някой различен живот... ", написаха бившите му колеги от  " In Life ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР