Известният журналист и главен редактор на 168 часа Слави Ангелов

...
Известният журналист и главен редактор на 168 часа Слави Ангелов
Коментари Харесай

Журналистът Слави Ангелов е пребит пред дома си в центъра на София

Известният публицист и основен редактор на " 168 часа " Слави Ангелов е бил пребит пред дома си на бул. " Дондуков " в София.

" Паркирах колата и потеглих към къщи. Пред мен вървеше един комшия. Щом той влезе във входа, видях човек с маска. Отначало не обърнах внимание, тъй като в този момент доста хора вървят с маски, само че тази беше с череп и кости ", описа журналистът, представен от " 24 часа “.

Нападателите са били няколко. Удряли са го по лицето. Били са го с железни пръти. Ангелов е изгубил схващане. Сега е в болница и контактен. Побоят не е бил за обир, тъй като нищо не му е отнето, в това число и преносимият компютър.

Министерство на вътрешните работи е почнало следствие. На мястото е билшефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев. Полицията проверява версията побоят да е поради материали на Слави Ангелов в " 168 часа ".

Нападателите са били няколко. Удряли са го по лицето. Били са го с железни пръти. Ангелов е изгубил схващане. Сега е в болница и контактен.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР