Известният изпълнител и актьор Руслан Мъйнов си купи къща в

...
Известният изпълнител и актьор Руслан Мъйнов си купи къща в
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов си купи къща в баровско село

Известният реализатор и артист Руслан Мъйнов си купи къща в Арбанаси, която счита да употребява за отмора, написа локалното издание „ Борба “.

Артистът, който доби известност в „ Шоуто на Слави “, а сега е една от звездите в „ Комиците “, се е сдобил неотдавна с парцела на известния в предишното бизнесмен Кангасейрото в най-високата точка на баровското село, което има статут и на архитектурен резерват.

Неотдавна обаче Мъйнов е подал молба в Община Велико Търново за закупуване на още два парцела от близо декар, които са ситуирани в съседство с неговите.

Зелена светлина за договорката е дал и локалният кмет Тошо Кръстев. Руслан Мъйнов се надява да получи два общински терена с повърхност надлежно 799 кв. м и 288 кв. м в местността Странджата, която се намира вдясно на лимита край пътя от остарялата столица към Горна Оряховица. Оттук стартира и вилната зона на железничарския град.

Лицензиран оценител е дал 17 хиляди лева начална цена за първия парцел и малко над 4 хиляди лева за втория. По закон всеки искащ да вземе общинска благосъстоятелност би трябвало да се яви на търг или конкурс, не може да разчита на непосредствено придобиване. Така Мъйнов ще би трябвало да наддава в процедура, която провежда Община Велико Търново, а кметът Даниел Панов към този момент е наредил тя да са приготви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР