Известният италиански режисьор и писател .Първата среща ще се състои

...
Известният италиански режисьор и писател .Първата среща ще се състои
Коментари Харесай

Италианският писател и режисьор Паоло Дженовезе идва в България

Известният италиански режисьор и публицист.

Първата среща ще се състои през днешния ден - 28 февруари, от 18:00 ч. в културния център Casa Libri, където той ще показа и едноименния филм, които към този момент са познати на българската аудитория. В него Дженовезе споделя любовната история на авторката на карикатури Анна и нейния обичан Марко, който е учител по физика и има вяра, че за всеки проблем си има формула.

На 1 март от 18:15 ч. Дженовезе ще бъде в кино " Люмиер ", с цел да участва на формалната премиера в България на комедийната си драма " Първият ден от моя живот ". Филмът споделя историята на тайнствен мъж, който се показва на четирима разочаровани от живота хора, предлагайки им договорка: да им даде една седмица, с цел да им покаже какъв би бил светът без тях и по този начин да им помогне да придадат нов смисъл на съществуването си. Във кино лентата играят едни от най-обичаните артисти на италианското кино: Тони Сервило, Валерио Мастандреа, Маргарита Буй, Сара Серайоко, Габриеле Кристини и Витория Пучини. След прожекцията ще се състои и показване на едноименния разказ.

 Защо обичаме да предозираме Защо обичаме да предозираме

* Паоло Дженовезе е италиански публицист, сценарист и режисьор. Автор е на няколко романа, измежду които " Супергерои " и " Първият ден от моя живот ". Режисирал е над 10 кино лентата по свои сюжети, измежду които " Мястото ", " За всичко е отговорен Фройд ", " Съвършено непознати ". Последният пожъна голям триумф и има над 15 римейка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР