Известният италиански готвач, певец и телевизонен водещ впечатли с добър

...
Известният италиански готвач, певец и телевизонен водещ впечатли с добър
Коментари Харесай

Лео Бианки с невероятен жест към непознат

Известният италиански готвач, артист и телевизонен водещ впечатли с добър образец.
Преди няколко дни, разхождайки кучето си рано заран, открих тази записка на предното стъкло на автомобила си.
" Съжалявам доста. Без да желая ударих колата ви ", съпроводено с името Лео Бианки и телефонния му номер. 

Последствията за колата ми не бяха съществени: леки охлузвания по бронята, които сигурно не са за незабавен ремонт. Лео, до момента в който е маневрирал в тясната уличка, на която пребивавам, е закачил леко предната ризница на спрелия ми автомобил. Както сами се досещаме, съвсем всеки български жител би подминал това, без въобще да слиза от колата си, с цел да огледа какво е направил. Но не и италианецът.
Когато видях бележката на идващия ден и прегледах вредите си, взех решение, че няма потребност да се пишат протоколи и да се занимават застрахователи за тази дреболия. Самият жест на Лео обаче ме впечатли и му писах във VIBER, че няма проблем, всичко е тъкмо и благодаря за извинението. Той обаче настояваше да предложения мен и приятелката ми в ресторанта му, с цел да се извини публично. Ние, несъмнено, приехме.
Днес посетихме страхотната му пицария , където като се изключи че получихме още няколко извинения, хапнахме невероятни пици и фантастични десерти за сметка на заведението. 
 Лео: Аз съм италианец, децата ми са българи Лео: Аз съм италианец, децата ми са българи
Това са близнаците Матия и Николо. Гордите родители Лео Бианки и приятелката му Лучия публично ги демонстрираха пред сп. LOVE style. Кулин...

Лео Бианки се оказа повече от земен човек, който сподели на българските жители по какъв начин би трябвало да се работи, в случай че допуснеш неточност на пътя, било тя и несъществена.
Във времена, в които страхът от вируса ни кара да се дистанцираме един от различен и да се затваряме в себе си, такива дребни жестове ни карат да имаме вяра, че положителното съществува.
Благодаря ти, Лео. Моят нов другар!
Александър Коларов, Actualno.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР