Известният икономист Владимир Каролев продължава да бъде в тежко състояние

...
Известният икономист Владимир Каролев продължава да бъде в тежко състояние
Коментари Харесай

Владимир Каролев продължава да е в тежко състояние

Известният икономист Владимир Каролев продължава да бъде в тежко положение след сериозното си рухване при каране на сплитборд (сноуборд) в Пирин. Първоначално той беше признат в болничното заведение в Разлог, а по-късно превозен в незабавния институт „ Пирогов” в София.

„ Теренът е стръмен. Каролев е слизал със сноубород по него, евентуално се е хлъзнал, паднал е и не е съумял да се задържи. Теренът е подобен, че има заледени сектори, има и скали. Предполагам, че той, падайки по тях, е получил пострадвания, които са го докарали до това състояние”, показа пред " Нова телевизия " аплинистът Дойчин Василев.

„ Акцията не беше лека поради това, че изискванията са смесени, снегът на моменти е мек денем, а вечерта – замръзва. Използвахме моторни шейни, само че не беше елементарно, защото тук-там безусловно минавахме с тях през камъните и хвойните”, описа на собствен ред пред малкия екран Наско Луков от Планинската избавителна работа.

„ Каролев неведнъж беше разказал концепцията за маршрута си, само че казусът беше, че бе попаднал в дупка, която попречва да бъде забелязан. Липсата на обсег на телефона му подсказа, че това е едно от местата за претърсване”, уточни още Луков.

„ Първо видяхме каската на Каролев. Не знаехме на кого е, само че 100 метра по-нагоре намерихме и него”, добави зам.-кметът на Банско Стойчо Баненски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР