Известният икономист Нуриел Рубини отново остро критикува криптовалутите и техните

...
Известният икономист Нуриел Рубини отново остро критикува криптовалутите и техните
Коментари Харесай

Рубини: Криптоманиаците са кибертерористи

Известният икономист Нуриел Рубини още веднъж остро подлага на критика криптовалутите и техните фенове. Този път Рубини съобщи, че "Криптоманиаците са кибертерористи ", оповестява онлайн изданието CoinDesk.

Биткойнът потъва бързо

Мнима реклама в YouTube "копала " криптовалути

Рубини от доста време е един от най-острите критици на криптовалутите. Той даже твърди, че откакто през 2015 година подлагал на критика Bitcoin, компанията му е била нападната с DDoS офанзива от последователи на криптовалутата.

19-годишен Bitcoin милионер: Сам си си отговорен, в случай че за 10 години не си богат

Хакери "копаят " криптовалути посредством известни уеб сайтове

Икономистът твърди още, че е получавал смъртни закани поради мнението си за виртуалните валути. Той добавя, че неотдавна отново е получавал закани и чака нова офанзива против компанията си.

Cryptocrazies are also criminal Cyber-Terrorists: in 2015 when I criticized Bitcoin on top of death threats they did a Denial Of Service Attack against my 50 folks consulting biz Web site & shut it down for a day. I expect to be hacked again as I have been warned. Terrorists!
— Nouriel Roubini (@Nouriel) February 6, 2018
Въпреки това Рубини продължава да подлага на критика Bitcoin. Той поддържа други икономисти, които предизвестяват или са срещу виртуалната валута. Рубини също по този начин поддържа и решението на някои огромни банки да забранят пазаруването на криптовалути с техни кредитни карти.

Ботнет завладява сървъри, с цел да копае криптовалута

Рубини е някогашен консултант на Барак Обама. Той е прочут и с точната си прогноза за международната финансова рецесия през 2008 година През годините мнението му постоянно провокира разногласия. Случващото се с Bitcoin е още една такава обстановка. Сега той предвижда, че Bitcoin ще продължи да бъде с доста нестабилна цена, като продължава да счита, че Bitcoin е "пирамида " и балон. Според него сегашната промяна на цената демонстрира признаци на "динозавър, който е на път към изгубването си ".

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още забавни вести последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР