Известният и като спортен журналист в определени години от кариерата

...
Известният и като спортен журналист в определени години от кариерата
Коментари Харесай

Циркът с ПФК Левски е пълен - Сашо Диков чака на входа на Министерския съвет да предаде акциите

Известният и като състезателен публицист в избрани години от кариерата си Сашо Диков се оказа индивидът, който се появи малко преди 9:00 часа тази заран (13 май) на входа на Министерския съвет – с цел да съобщи акциите на футболен клуб " Левски " на премиера Бойко Борисов.
По-рано през днешния ден стана ясно, че досегашният в действителност притежател на клуба – Васил Божков, подарява акциите на Борисов. Припомняме, че Божков е от януари месец насам в Дубай, откакто му бяха повдигнати 11 обвинявания в България.
Не знам кой какво има право, изясни Диков, до момента в който чакаше някой да му отвори на входа на постройка на Министерския съвет. И сподели, че пиарът на Борисов, Севделина Арнаудова, към момента не му дава отговор дали Борисов ще го одобри или не. " Защо Божков е решил аз да съм преносителят, нямам никаква визия - аз съм просто един пощальон, с цел да свършим една потребна работа ", съобщи Диков, до момента в който споделяше, че в последните месеци единствено един път опитал да направи изявление с Божков.
Вече потеглиха и смешки във Фейсбук за обстановката - че " Левски " ще бъде прекръстен на " Бате Борисов ". Припомняме, че това е най-успешният беларуски футболен клуб и в действителност през сезон 2008/2009 година в профил " Левски " на прага на груповата фаза на Шампионската лига, а след това БАТЕ имаше положителни резултати за опциите си там.
Още: " Васил Божков изкара стенограми против Бойко Борисов за Закона за хазарта "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР