Известният холивудски актьор Кевин Спейси кацна в последния ден на

...
Известният холивудски актьор Кевин Спейси кацна в последния ден на
Коментари Харесай

Кевин Спейси в преговори за ролята на Франьо Туджман

Известният холивудски артист Кевин Спейси кацна в последния ден на остарялата година в Загреб, където пристигна да посети известния режисьор Яков Седлар.

В хърватската общност от дни се приказва за идването на Спейси в Загреб, а тази информация по-рано беше доказана от самия Седлар. Според хърватските медии режисьорът се готви да снима филм за първия хърватски президент Франьо Туджман и Спейси би трябвало да взе участие в него. Спейси би трябвало да играе президента Туджман.

Преди дни Седлар удостовери, че договарянията с известния артист са в ход. Така на 29 декември той отпътува за Париж, където започнаха договарянията, а през вчерашния ден Спейси дойде в Загреб, където би трябвало да остане известно време. Все още обаче не е публично доказано, че Седлар и Спейси са постигнали съглашение за снимането на кино лентата. Всички детайлности към момента се пазят в загадка, а самият режисьор Седлар не желае да приказва доста за плана.

„ Вървим постепенно, преговаряме и това е всичко “, сподели Седлар пред „ Ютарни лист “.

Известно е, че той от години желае да направи филм за характера и работата на Франьо Туджман, като се има поради, че в Хърватия не е сниман игрален филм, който да разказва първия хърватски президент.

Спейси изигра Франк Ъндърууд в сериала " Къща от карти ", политик, който не се опасява от нищо, с цел да успее в американската политика. Присъствието му в сериала обаче беше ненадейно прекратено поради кавги, свързани със половото принуждение над по-млади мъже.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР