Известният холивудски актьор Форест Уитакър се развежда със съпругата Каиша

...
Известният холивудски актьор Форест Уитакър се развежда със съпругата Каиша
Коментари Харесай

Разводи по холивудски

Известният холивудски артист Форест Уитакър се развежда със брачната половинка Каиша Наш си след 22 години брак, съобщи БГНЕС.
57-годишният артист съобщи пред съда в Лос Анджелис, че причина за развода са непримиримите разлики сред двамата. В документа за развода се споделя, че точната стойност на активите и задълженията на двойката не е ясна и ще бъде избрана по-късно.
Двойката има две дъщери и по едно дете от предходните им бракове. Уитакър и Каиша Наш-Уитакър се срещат на снимачната площадка на " Взрив " през 1994 година и се женят през 1996 година.
Примерът на Уитакър се оказа инфектиран и за рапъра Ъшър. Певецът и неговата брачна половинка Грейс Мигел обявиха по-рано тази година, че пътищата им се разделят, само че двойката направи това публично едвам в този момент, откакто подадоха документите в съда. Интересен факт е, че Ъшър употребява за развода си същия юрист, който го разведе и с предходната му жена - Тамека Фостър.
Ъшър и Грейс потвърдиха новината за раздялата си през март месец тази година, в общо изказване, в което се споделя, че " те ще останем свързани и положителни другари ".
" След доста обсъждане, ние взехме решение да се разделим. Ще останем свързани, положителни другари, които ще продължат да се поддържат в идващите етапи от животите ни. Огромното количество обич и почит, които имаме единствено ще се усили отсега нататък ", се споделя още в изказването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР