Известният холивудски актьор Даниел Крейг е забогатял с ролята си

...
Известният холивудски актьор Даниел Крейг е забогатял с ролята си
Коментари Харесай

Джеймс Бонд направи Даниел Крейг богат

Известният холивудски артист Даниел Крейг е забогатял с ролята си на тайния сътрудник 007. Крейг е прочут и с функциите си в „ Defiance “, „ The Girl With The Dragon Tattoo “ и „ Logan Lucky “, само че постоянно ще го помним с ролята на безстрашния Джеймс Бонд.

Крейг се появи в четири продължения за сътрудник Бонд, а петият му филм „ Няма време за умиране “ ще излезе през 2020 година



Ето какво медиите научиха до момента за ролята му в поредицата и какъв брой богат е артистът в реалност.

Първият му филм с присъединяване на известния сътрудник - „ Казино Роял “, излъчен през 2006 година, проработи 599 046 960 $ и донесе най-големите доходи от поредицата, до момента в който не го надмина „ Скайфол “ през 2012 година, печелейки над милиард $ от международни прожекции.
 Gulliver/Getty Images-->
Състоянието на Крейг доста набъбна откогато одобри да играе ролята на Джеймс Бонд. През 2015 година той бе в листата на „ Форбс “ с най-високоплатените артисти, печелейки 27 млн. $ за кино лентата „ Спектър “. Той е един от най-високо платените артисти за 2012 и 2015 година

След като завоюва към 25 млн. $ за ролята на Бонд през 2016 година, той получи оферта за към 150 млн. $ за снимане на още два кино лентата за сътрудник 007. След продължението на „ Няма време за умиране “, той ще бъде третият артист след Роджър Мур и Шон Конъри, играл най-дълго известния сътрудник.

Актьорът е прочут и с благотворителната си активност - през 2015 година е разгласен за световен основател за възбраната на мини и експлозиви.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР