Известният холивудски актьор Бен Афлек беше забелязан в компанията на

...
Известният холивудски актьор Бен Афлек беше забелязан в компанията на
Коментари Харесай

Холивуд гърми: Бен Афлек в любовна афера с вдовицата на Стив Джобс ВИДЕО

Известният холивудски артист Бен Афлек беше видян в компанията на милиардерката и вдовица на именития Стив Джобс - Лорън Пауъл Джобс да излиза от ресторант в Лос Анджелис, предава "Дарик ".

И макар че източници, близки до Афлек и Джобс, настояват, че са просто другари, п о докосванията и езика на тялото може да се съди, че сред тях има освен това от просто другарство. Веднага се появиха клюки, че другарството им е прераснало в сантиментална връзка.

"Те са другари от много време ", сподели източник, непосредствен до Афлек и Лорън Пауъл. Запознанството им стартира, когато артистът основава „ Eastern Congo Intiative “, до момента в който Лорън Пауъл Джобс се занимава с филантропия от 2010 година

Вдовицата на създателя на „ Apple “ Стив Джобс беше снимана с Афлек в обичания ресторант на звездите „ Джорджо Балди “ в Санта Моника .

Те са влезнали настрана в ресторанта и по-късно са излезли още веднъж сами, п рекарвайки три часа, наслаждавайки се на деликатесите, както и на сладки приказки.

Само преди няколко седмици някогашната брачна половинка на Бен Афлек, Дженифър Гарнър, беше видяна в същия ресторант с гаджето си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР