Известният хирург Сам Атала от Орландо в САЩ сподели в

...
Известният хирург Сам Атала от Орландо в САЩ сподели в
Коментари Харесай

Трогателно: Хирург показа СЕЛФИ със заразената си жена преди да се раздели с нея

Известният хирург Сам Атала от Орландо в Съединени американски щати показа в туитър прочувствено селфи от болничното заведение.

Неговата жена стюардеса Мишел се е заразила с ковид. И лекарят е снимал лежащата, свила колене, брачна половинка в маска. Той описа, че в оня миг едвам си е сдържал сълзите.

Броени моменти по-късно дамата е била преместена в изолирана болнична стая и не е известно по кое време двамата ще се видят още веднъж.


"Преместиха жена ми с носилка, тъкмо пред мен, в изолатора поради ковид. Едва въздържам сълзите си. Оздравявай по-скоро, с цел да може да честваме нашия 21-вата годишнина от сватбата ни ", написа лекратя.


Съпрузите възпитават четири деца, написа в. "Мирър ". Цялата работа по развъждането им в този момент се пада на Сам. Постът му в интернет стана хитов и сърба над 71 000 лайкове.

"Това е удар под кръста. Очите ми се изпълниха със сълзи. Може би страхът ви, болката ви ще накарат другите хора да осъзнаят, че изолацията би трябвало да се съблюдават ", сподели Flygirlfly625.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР