Известният гримьор Валентин Кулагин за пореден път показа, че скандалът

...
Известният гримьор Валентин Кулагин за пореден път показа, че скандалът
Коментари Харесай

Кулагин лъсна по гол задник

Известният гримьор Валентин Кулагин за следващ път сподели, че абсурдът и провокацията са му в кръвта. На снощните начин на живот награди той надроби няколко абсурда и съумя да вбеси огромна част от гостите. А за похлупак на всичко си смъкна гащите и застана за фотография пред наш кореспондент.

Устатият гримьор бе почетен с приз за най-екстравагантна персона на годината и за най-известна риалити персона. С облеклото си потвърди, че първата статуетка му пасва повече от идеално. Дънките му откъм гърба бяха изрязани и разкриваха част от задните му елементи.

След като си получи статуетките побърза да се преоблече и никой от фотографите не съумя да снима този шармантен тоалет, на който самият Валентин обърна внимание от сцената.

Вторият му тоалет не бе по-малко ексцентричен. Нашият кореспондент бе измежду разочарованите, че не е съумял да снима в точния момент първата поява на гримьора. Запитан за какво се е преоблякъл, шармантният Кулагин смъкна долнището си и ни разреши да щракнем добре завършените му барабанчета.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР