Известният гангстер Джон Дилинджър може би не е убит от

...
Известният гангстер Джон Дилинджър може би не е убит от
Коментари Харесай

Вдигат костите на Обществен враг №1

Известният разбойник Джон Дилинджър може би не е погубен от ФБР, оповестява Военновъздушни сили Русия, представена от БГНЕС. Властите в щата Индиана утвърдиха ексхумацията на тялото на известния американски разбойник от 30-те години на предишния век, Джон Дилинджър, изигран от Джони Деп в холивудския филм " Public Enemies “.
Тялото на Дилинджър би трябвало да бъде извадено от гроба му от негови родственици, които са сигурни, че в гробището „ Краун Хил “ в Индианаполис е заровен различен човек,.
Според общоприетата версия, Дилинджър е убит и погубен в Чикаго от сътрудници на ФБР, след което тялото му е заровено в столицата на щата Индиана.
Администрацията на гробището оспорва разрешението на Министерството на здравеопазването в Индиана от съда, тъй че разкопаването на гроба може да бъде забавено или въобще неразрешено, само че сега ексхумацията е планувана за 31 декември 2019 година
Искането за ексхумация е подадено от племенника и племенницата на гангстера. Те считат, че през 1934 година в чикагския спектакъл „ Биограф “, където се счита, че Дилинджър е погубен, е убит различен човек. Според околните на гангстера, те разполагат с доказателства, че мъжът, заровен в гроба под името Дилинджър, има друг цвят на очите и други пръстови отпечатъци.
ФБР обаче назовава изказванията им доктрина на конспирацията. Още през август организацията съобщи в Tweeter, че има голямо количество доказателства, починалият в театъра в Чикаго е точно Дилинджър.
Кой е Джон Дилинджър?
Гангстер, живял в Съединени американски щати през 30-те години на предишния век по време на Голямата меланхолия, управлявал банди за грабеж на банки. По време на незаконната си кариера Дилинджър заобикаля от пандиза два пъти и печели прозвището " публичен зложелател номер едно “ в Съединените щати. Тогава Съединени американски щати афишират премия от 10 000 $ на всеки, който ще помогне да бъде хванат гангстера.
През 2009 година излиза филмът „ Public Enemies “, режисиран от Майкъл Ман. Той разказва последните дни на Дилинджър и появяването на ФБР във типа, в който съществува в този момент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР