Известният футболен агент Николай Жейнов също използва своя Facebook-профил, за

...
Известният футболен агент Николай Жейнов също използва своя Facebook-профил, за
Коментари Харесай

Жейнов отговори остро на Колев: На свободния пазар съм, а ти - на заплата

Известният футболен сътрудник Николай Жейнов също употребява своя Facebook-профил, с цел да продължи тематиката, за която по-рано денем и изпълнителният шеф на Левски приказва. Жейнов реагира остро на думите, написани от Колев, като призна, че той 20 години е на "свободния пазар, до момента в който Колев е "на заплата " ". Жейнов също по този начин подчертава, че се цитират единствено "удобни " образци:

Павел Колев изригна във Фейсбук за хора, които имат жанр - "не знам по какъв начин, само че е по този начин "

Целият текст го прилагаме без редакторска интервенция:

"Ако имаш поради мен първоначално, може да се обърнеш непосредствено с името ми, както аз го направих преди няколко дни, когато споделих, че не цитираш вярно информация. Няма нищо ужасно да приказваме с имена - въпрос на героизъм. Когато човек заема подобен пост в един от грандовете на България, би трябвало да бъде оптимално старателен в изтъкването на обстоятелства. По създание в този момент. Разбира се в този момент стартира цялостна работа за излизане от ситуацията в Европа за да се предотвратят банкрути точно във времената на спешно състояние и всеки ще се базира на порти в законодателството. Само, че просветителната ти поредност още веднъж е прекомерно едностранна и неточна. Цитираш единствено това, което искаш и подбираш образци, които да са ти комфортни. В съвсем всички случаи заплатите са дължими в предстоящ интервал, а не се опростяват, както и самият ти сподели за Ювентус. Така че самият ти си противоречиш в това изказване. Разсрочване и опрощаване е друго нещо, това би трябвало да е ясно.

Към момента има индикации за разсрочване, а дали ще мине в опрощаване е прекомерно рано да се разяснява. Помощта към клуба идва от високия налог, който би трябвало да заплати с изключение на заплатата, а знаем, че в Италия и в по-голямата част от Европа той е в пъти по-голям от България. Футболистите се съгласяват заплащането да бъде отсрочено за идващ интервал, с цел да се облекчи финансовата тежест за миг, когато ще има естествени доходи в клуба. Относно цитирания от теб случай във Франция с chômage partiel също. Има предложение клубовете да заплащат една част от заплатата, а останалата да е дължима след края на рецесията. Цитираният от теб случай със Сион предходната седмица също не беше правилен.

В Швейцария ще заплащат цялостните заплати в пордължение на два месеца - март и април, като ще се компенсират от страната и асоциацията в огромна част. В Сион играчите, които не бяха съгласни с ограниченията на президента бяха уволнени дисциплинарно и към този момент се приготвят каузи против клуба от тяхна страна. Едностранното взимане на решение в тази обстановка може да се окаже в идващ стадий проблем за клуба. Който реши да понижава заплати без единодушието на играчите, може да докара до тежки правосъдни борби, от които се пробвате да се измъкнете към този момент толкоз години. Много тимове пък въобще не са чак толкоз обезпокоени от такава позиция, тъй като са създали застраховки за форсмажорни условия като актуалното. В диалозите с ФИФА и ЕСА осведоми ли ги, че си пропуснал да застраховаш Левски против такива изключителни условия. А що се отнася до претенциите за изкарването на хляба от футбола. Аз от 20 години съм на свободния пазар, а ти си на заплата ", написа Жейнов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР