Известният екшън актьор Жан-Клод Ван Дам зове българските власти за

...
Известният екшън актьор Жан-Клод Ван Дам зове българските власти за
Коментари Харесай

Жан Клод Ван Дам с отчаян призив към българските власти

 Известният екшън артист Жан-Клод Ван Дам зове българските управляващи за спасяването на чихуахуа, хваната в Норвегия, която ще бъде убита, в случай че Българската организация за сигурност на храните не се задейства.

Ван Дам моли БАБХ да даде позволение сладкият домакински любим да се прибере в България във видео, излъчено онлайн в обществените мрежи и даже поддържа подписка за четириногото в формалните си профили във Фейсбук, Twitter и Instagram. Той е подготвен да финансира и фонд за спасението на животното, предава " Dariknews ".

" Много съм смутен. Моля ви, България! Българската организация по сигурност на храните! Направил съм толкоз доста филми във вашата страна, изхарчили сме милиони долари за туризъм и работни места. Обичам България и вие знаете това, по тази причина ви апелирам, за моя рожден ден, за рождения ден на щерка ми Българската организация по сигурност на храните да промени решението си, апелирам ви, другари, ще бъда безпределно признателен. Не може да позволим тази дребна чихуахуа да бъде убита! Това е неприятен знак за бъдещето! ", споделя екшън звездата във видеото, с което приканва милионите си почитатели по целя свят да поддържат петицията за избавяне на животинчето и то да се прибере от Осло в " страхотната страна България ". 

" Благодаря ви, за този подарък за рождения ми ден ", приключва лайфа си здравенякът. Жан-Клод Ван Дам чества през днешния ден рожден де, а щерка му - Бианка Бри - вчерь. Във видеото той сподели и своята сладка чихуахуа. 

Историята на 3-месечната чихуахуа Рая стана известна в обществените мрежи, откакто норвежкият орган по сигурност на храните взе решение да евтаназира кученцето, в случай че не му бъде позволено да се прибере в България.

Българската организация по храните обаче отказала това за дребната чихуахуа, тъй като паспортът й е недействителен, излиза наяве от петицията, оповестена от Жан-Клод Ван Дам. Сега единственият късмет да се избави кученцето е да се убедят норвежкият и българският орган да трансформират решенията си.

С
В петицията се декларира още, че в Норвегия считат, че кученцето е импортирано в страната с комерсиална цел и няма доказателства за произхода му.

Крайният период за приемане на документи по случая от българска страна е 20 октомври, а Българската организация по сигурност на храните към този момент един път е отказала връщането на животинчето в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР