Известният DJ Дамян обяви, че все пак балове ще има.

...
Известният DJ Дамян обяви, че все пак балове ще има.
Коментари Харесай

DJ Дамян избухна: Абитуриентски балове ще има!

Известният DJ Дамян разгласи, че въпреки всичко балове ще има. Иновативният и абсурден купонджия е намерил решение за тържество и го разгласи в страницата си във " Facebook ", а искащите се оказаха прекомерно доста.

Както към този момент цяла България знае, след оповестяването на изключителното състояние в България, Дамян бе първият, който подхвана да прави онлайн нощни заведения. Нещата му се получиха много сполучливо и той всяка вечер събираше виртуална аудитория от 15 000 и нагоре.

Толкова години в сектора е открил, че най-хубавото време за младите е точно май месец и абитуриентските балове. Невъзможността да честват тази година го натажава и той реши да направи огромен подарък към завършващите.

Ще предложения три момчета и три девойки да гостуват на неговите онлайн празненства, където ще могат да се забавляват, да си облекат балните костюми и рокли, да се поздравяват, да си почъват песни и да са едни от дребното, които ще могат да се похвалят с същински бал.

" Скъпи другари, тъй като баловете тази година са " задача невъзможна ", ще изберем 3 момчета и 3 девойки от вас, които ще честват баловете си при нас в студиото онлайн. За задачата би трябвало да извършите мотивационно видео и да го изпратите на моя профил в Инстаграм или на персонално известие в профила ми във " Facebook ". На 23,24 и 24 май шест индивида от вас ще честват баловете си с нас, всеки ден по двама. Действайте ", сподели Дамян в тематичното видео към играта, написа show.blitz.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР