Известният бургаски психиатър д-р Андрей Стоянов е дългогодишен специалист в

...
Известният бургаски психиатър д-р Андрей Стоянов е дългогодишен специалист в
Коментари Харесай

Първи версии за стрелбата срещу известния бургаски психиатър

Известният бургаски психиатър доктор Андрей Стоянов е дълготраен експерт в Центъра за психологично здраве в морския град. Той е шеф на отделението по „ Гранични разстройства”. Негови пациенти са най-вече хора, които нямат психологични болести, само че страдат от дълбоки зависимости – пристрастени са към алкохола, дрогата или са прага на тежка меланхолия, оповестява burgasinfo.com, базирайки се на негови сътрудници.

Д-р Стоянов е и експерт към съда и освидетелства всевъзможни подсъдими от цялата страна.

Той е прочут в морския град, че работи паралелно с психолози и е предотвратил многочислени случаи на насърчаване на тежко психиатрично заболяване. Докторът работи интензивно повече от 20 години в ЦПЗ-Бургас, само че има и собствен частен кабинет, който се намира на първия етаж на адреса, на който стана стрелбата през днешния ден в к-с „ Меден рудник”.

Най-вероятно стрелецът е негов пациент, който надали схваща смисъла на моторджийската каска, а сега е бил под въздействието на някакви опиати и се е вживял в ролята на екшън воин, разясниха съседи.

При нападението, което стана в сряда вечерта, докторът не е потърпевш. Полицията в Бургас търси стрелеца. Заради каската, с която е бил, лекарят не е съумял да го разпознае. По първична информация оръжието, с което е бил въоръжен, не е бойно. По време на огледа криминалистите са разкрили гилзи от газов револвер.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР