Известният британски актьор Лиъм Нийсън възнамерява да загърби участието си

...
Известният британски актьор Лиъм Нийсън възнамерява да загърби участието си
Коментари Харесай

Лиъм Нийсън: Време е да спра с екшъните, вече съм на 65!

Известният английски артист Лиъм Нийсън има намерение да загърби присъединяване си в екшъни, макар преференциалните оферти, които получава, оповестява Асошиейтед прес.

По думите на екранния воин, прочул се с поредицата блокбастъри " Твърде персонално ", той към този момент е прекомерно остарял, с цел да се прави на екшън воин. " Хора, аз съм към този момент на 65! Време е да спра! Да не приказваме, че напълно инцидентно попаднах в този род! "

Лиъм Нийсън отказал ролята на Джеймс Бонд поради починалата Наташа

Въпреки отхвърли му да взе участие в сходни планове, два трилъра с негово присъединяване, които към този момент е снимал, следва да излязат на екран. Става дума за " Hard Powder " в който Нийсън се явява в ролята на водач на снегорин в битка с наркодилъри и в " The Commuter " в който артистът става осигурител, изправен пред демоничен престъпен проект.

Лиъм Нийсън: Коленете скърцат, годините си споделят думата

Нийсън се завръща към трагичните функции. Една от тях го показа на кинофестивала в Торонто в лентата, отдадена на аферата " Уотъргейт ". Тя е със заглавие " Mark Felt:The Man Who Brought Down the White House ". Нейната премиера се състоя в понеделник. Във кино лентата Нийсън се превъплъщава в високопоставения чиновник от ФБР, дал основна информация на публицистите от " Вашингтон пост " за аферата " Уотъргейт ".

Лиъм Нийсън с нова обич 7 години след трагичната гибел на Наташа По тематиката Лиъм Нийсън се надява децата му да поемат по различен път Лиам Нийсън зарязва екшъните
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР