Известният блогър Кариса Ансел е автор на този списък с

...
Известният блогър Кариса Ансел е автор на този списък с
Коментари Харесай

12 жизненоважни правила, които всяка майка на момиче трябва да знае

Известният блогър Кариса Ансел е създател на този лист с житейски препоръки, които могат да оказват помощ на всяка майка да отгледа щастлива и уверена щерка. Публикацията печели огромна известност в интернет и можем да забележим за какво.

***

Да отгледаш момиче е сложна работа, да. Отглеждането на деца като цяло сигурно не е леко, само че аз имам единствено щерка, тъй че за мен става дума аз развъждане на девойки. Тя е на осем, тъй че от известно време се занимавам с родителство и я приготвям за навлизането в пубертета и юношеските години.

Това може да е плашещо, тъй като като родители ние желаеме да предпазим децата си от всичко, само че действителността е, че това, което можем да създадем, не е доста. Събрах 12 неща, които мисля, че една майка би трябвало да знае, когато отглежда щерка.

1. Вашите гримове стават и нейни

Моята щерка ужасно доста обича да се преобразява с гримовете. С времето ще би трябвало да се научим да слагаме по-малко, само че към този момент е просто развлечение.

2. Да ѝ обясните за цикъла може да е в действителност неловко и некомфортно, само че доста значимо

Аз желая тя да е готова за това, което ѝ следва. Моя грижа е да приказвам намерено за своето тяло и това, което следва да се промени в нейното тяло. Тя би трябвало да се усеща удобно да приказва с някого за това и този някой би трябвало да съм аз.

3. Светът ще се опита да ги накара да пораснат прекомерно бързо

И е ваша работа да им помогнете да си останат момиченца за колкото по-дълго време е допустимо. (Ето за какво макар че тя ненавижда, не можем да излизаме гримирани, облеклата са подобаващи за възрастта и нямаме мобилен телефон. Моя работа е да слагам граници)

4. Окуражавайте и подкрепяйте връзката сред тях и бащите им

Те се нуждаят от вас като майка извънредно доста, само че те имат потребност да знаят, че има един мъж, които същински ги обича, с цел да не се повлекат по момче, което се прави, че ги обича.

5. Научете ги какъв брой е значимо да спестяваш

За да се надяваме, че никага няма да се постанова да зависят от никого финансово.

6. Внимавайте по какъв начин говорите за тялото си пред тях

Вие сте техният образец за това по какъв начин дамите би трябвало да третират тялото си. Говорете ласкаво за себе си пред тях. Опитвам се да понижа шегите и негативните забележки, свързани с тежестта, доколкото мога пред щерка ми. На осем тя към този момент е наясно с другите размери, проблемите и паниките, свързани с килограмите. Уверявам я, че нейното тяло е тъкмо каквото би трябвало да бъде.

7. Защитавайте ги, само че ги научете и да се пазят сами

Светът се нуждае от повече мощни дами. Дъщеря ми знае, че аз постоянно ще застана зад нея, само че тя би трябвало да направи най-малко няколко опита да се оправи с казуса, преди аз да се намеся.

8. Правете похвали на щерка си за неща, които са разнообразни от хубостта и външния тип

Тя би трябвало да знае, че би трябвало да цени себе си за доста неща, които са разнообразни от хубостта. Кажете и, че интелигентна, или занимателна, или добра. Неща, които не увяхват с времето.

9. Поставете граници в живота си и на това по какъв начин хората се държат с вас

Така че тя да ви гледа и да се учи да прави същото. Вие сте най-големите им учители, а те учат от това, което вършим повече, в сравнение с от това, което споделяме. Така че в случай че сте мощни и настоявате да се отнасят добре към вас, има повече късмет тя да бъде същата, когато порасне.

10. Следвайте фантазиите и увлеченията си

Поставете образеца, че това, което обичате да вършиме, е значимо, тъй че тя да има вяра в личните си фантазии и увлечения. Ето за какво споделям с нея задачите, които си слагам за блога си и достиженията си, с цел да може тя да знае, че аз имам цели и неща, за които се трудя крепко и мога да се гордея с тях.

11. Научете ги да подхождат мъдро с мъжете и момчетата

Научете ги да бъдат рационални, когато са в компанията на мъже и момчета. Да ги научиш да се доверяват на интуицията и инстинктите си е в действителност значимо. Когато дойдат при вас с сходни усеща, вярвайте им и ги ценете, тъй като идващия път, когато в действителност има значение, те може да не ви потърсят за съвет.

12. Помогнете им да осъзнаят, че тялото им би трябвало да бъде ценено и третирано с почитание

Покажете им това, като позволявате вашето лично тяло да бъде третирано само с внимание и почитание. Имайте открити и почтени диалози за връзките, по какъв начин би трябвало и по какъв начин не би трябвало един човек да бъде третиран.

Източник: Bright Side
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР