Известният бизнесмен от Криводол Васко Спасов, който е заразен с

...
Известният бизнесмен от Криводол Васко Спасов, който е заразен с
Коментари Харесай

Лоши новини за Криводол! Вдигнаха по спешност Васко Спасов за София, борят се за живота му

Известният предприемач от Криводол Васко Спасов, който е инфектиран с COVID-19, е превозен в столична болница, научи организация BulNews.
Преместването му от врачанската МБАЛ "Христо Ботев " в "Света Ана " в София се е наложило поради сериозното му положение. Собственикът на една от най-големите строителни компании в района "Строител Криводол " е вдигнат за столичната амбулатория в понеделник.
Бизнесменът и брачната половинка му Гина Спасова дадоха позитивни проби за болестта предишния вторник и бяха настанени в Тубдиспансера във Враца. Състоянието на Васко Спасов обаче внезапно се утежни и той бе изместен в интензивното поделение на МБАЛ "Христо Ботев " и подложен на апаратно дишане.



По предпочитание на околните му Васко Спасов е превозен в "Света Ана " в София, където медиците се борят за живота му. Освен ковид, предприемачът има и доста съпътстващи болести, което усложнява неговото лекуване.
Васко Спасов е обичан от хората в Криводол поради положителния му темперамент и почтения метод на правене на бизнес. По тази причина те наблюдават с интерес новините към него и се надяват той да оздравее.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР