Известният бизнесмен Христо Сираков е починал. Известният като „Стоте манекенки“

...
Известният бизнесмен Христо Сираков е починал. Известният като „Стоте манекенки“
Коментари Харесай

Христо Сираков почина

Известният предприемач Христо Сираков е умрял. Известният като „ Стоте манекенки “ предприемач издъхна след малко боледуване.

Ето формалното писмо, с което от екипа му оповестиха за облагата новина:

"С огромна горест ви оповестяваме, че след малко боледуване, на 22 септември ни напусна обичаният ни другар Христо Сираков. С всеопростителна усмивка завърши един живот, отдаден на любовта и хубостта, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане вечно в сърцата ни с бистрия си разум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички към себе си един хубав, трогателен и въодушевен живот! Искрено ви молим да уважите скръбта на фамилията му и околните. "

Преди няколко дни издателят на „ Плейбой” бе покосен от инсулт. Той е претърпял интервенция, при която е осъществена процедура за разширение на кръвоносните съдове. Българският Хю Хефнър бе настанен в интензивно поделение в тежко положение. Това не е първият здравословен проблем на Сираков. Преди години той прекарал инфаркт. Освен това имал и проблеми с кръвното. Бизнесменът в последните месеци подготвял новия конкурс „ Мис Плеймейт”.

Бизнесменът е роден в София на 28 юни 1956 година Майка му е доктор по дентална медицина, а татко му работи в областта на авиацията. Христо приключва междинното си обучение във Френската гимназия в София. След това учи в колеж в Париж.

Шоубизнесът на Христо Сираков е измежду най-популярните му занимания в България. От няколко години взе участие в организацията на състезанието "Мис Плеймейт ".
С огромна горест ви оповестяваме, че след малко боледуване, на 22 септември ни напусна обичаният ни другар Христо Сираков.

Прочети повече на: https://woman.bg/novini/pochina-hristo-sirakov.69325.html?fbclid=IwAR0X8XOpN1NcZa3-69HqGURTFagcnJUeUP-ueSTaOICgAYHeVEce5NengLE С огромна горест ви оповестяваме, че след малко боледуване, на 22 септември ни напусна обичаният ни другар Христо Сираков.

Прочети повече на: https://woman.bg/novini/pochina-hristo-sirakov.69325.html?fbclid=IwAR0X8XOpN1NcZa3-69HqGURTFagcnJUeUP-ueSTaOICgAYHeVEce5NengLEС всеопростителна усмивка завърши един живот, отдаден на любовта и хубостта, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане вечно в сърцата ни с бистрия си разум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички към себе си един хубав, трогателен и въодушевен живот! Искрено ви молим да уважите скръбта на фамилията му и околните ми. Светъл път, Христо! ", гласи формалното съобщениеПрипомняме, че преди пет дни той бе повален от инсулт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР